Global Woman Summit 2022 London 
2 days of inspiration on the 11th & 12th of June

 Agenda for the 2022 Summit 

AGENDA - DAY ONE

SATURDAY, 11th June

GLOBAL WOMAN SUMMIT 2022

 08:00 – 09:00

UK Time

  60 Min

Registration & Networking

Coffee and refreshment provided for the Speakers & VIP

 09:00 – 09:05

UK Time

  05 Min

Welcome From MC Tre Lowe

 09:05 – 09:20

UK Time

  15 Min

Mirela Sula, CEO of Global Woman &
Regional Directors

 09:20 – 10:00

UK Time

  40 Min

Panel Session - Female Founders: The Role of Women in Leadership

Moderator

 Giovana Vega - Regional Director of Global Woman Amsterdam

Speakers

 Elma Reka - Founder of Start In The Gut

 Lena Jo - Founder of Powerlife Academy

 Mimi Bland - Founder of The Answer is YOU 

 Louise Powell - Founder of LVL

 10:00 – 10:10

UK Time

  10 Min

 Q&A with the panelists

 10:10– 10:25

UK Time

  15Min

How to scale your business and make a positive impact

Natasha Waldron- Founder UKG Care

 10:30– 11:10

UK Time

  40 Min

Panel Session: How to Fast Track your Professional Career

Moderator

 Linda Attram - Regional Director of Global Woman Accra 

Panelists

 Dilyara Salakhova  - Senior Financial Stability

 Alexandra Foster  - Director Manufacturing, Digital Industries & Financial Services at BT

 Kate Bellosillo - General Manager, Kyani Philippines Inc.

 Inger Nordin - The founder of IN Life Amplification

 11:10 – 11:20

UK Time

  10 Min

 Q&A with the panelists

 11:20– 12:10

UK Time

  50 Min

Think Big: 7 Steps to Go Global

Mirela Sula - Founder of Global Woman

 12:10 – 12:30

UK Time

  20 Min

 Q&A with the Mirela Sula

  12:30 – 13:30

UK Time

  60 Min

Lunch break

 13:30– 13:40

UK Time

  10 Min

Welcome back 

Tre Lowe MC - Celebrity Coach

 13:40– 14:20

UK Time

  40 Min

How can women overcome the cultural
barriers to succeed in business

Moderator

 Daniela Baumann - Founder of Polestudios - Dubai/ Switzerland

Panelists

 Myrna Tang-Yao  - President & CEO of RichPrime Global Inc - Philippines

 Alketa Vejsiu  - TV Presenter, Albania

 Deniz Senelt Kalelioglu  - CEO and Founder of ProAkademi - Turkey

 Maria Montserrat - Founder of TeamAsia - Philippines 

 14:20 – 14:30

UK Time

  10 Min

Q&A Session with the panelists

 14:30– 14:45

UK Time

  15 Min

The New Era of Leadership: Unite the Feminine and Masculine for a purpose                   Fuelled climax 

Susanna Beatrice - Transformational
Leader & Serial Entrepreneur

 15:00– 15:15

UK Time

  15 Min

The Power of Women in Politics & Decision
Making 

Sara Gezdari - International Business
Woman and Political Campaigner

 15:15– 15:45

UK Time

  30 Min

How to Build a Global Brand

Global Woman Regional Directors

 15:45 – 16:00

UK Time

  15 Min

Networking

 16:00– 16:30

UK Time

  30 Min

The Secrets of How to Transform Your Life

Doctor & Master Sha - Spiritual Celebrity

 16:30– 16:45

UK Time

  15 Min

What Do You Want To BE When You Grow Up?

Agata Galuszka - Founder of Confidence & Financial Independence Academy

 16:45– 17:00

UK Time

  15 Min

Make M.E. Happen: My Empowerment - My Economy - My Environment

Rayla Allersten - Director of Proactive Resources Inc.

 17:00– 18:30

UK Time

  90 Min

The Power of Digital Marketing & How to Increase the Sales for your Company

John Lee - CEO of Wealth Dragons

 18:30 – 19:00

UK Time

  30 Min

Networking

AGENDA DAY TWO

SUNDAY, 12th June

GLOBAL WOMAN SUMMIT 2022

 08:00 – 09:00

UK Time

  60 Min

Registration & Networking 

Coffee and refreshments provided for the Speakers & VIP

 09:00– 09:10

UK Time

  10 Min

Welcome back 

Tre Lowe

 09:10 – 09:20

UK Time

  10 Min

Global Woman Regional Directors - Dancing

 09:20– 10:00

UK Time

  40 Min

The Men's Panel - Why Men Should Stand for
Women Empowerment?

Moderator

 Marvin Ambrosius - Musician & Entrepreneur

Panelists

 Ermal Mamaqi - Artist & Entrepreneur

 Dr Osh - Doctor & Entrepreneur

 Oliver Oguz - TradeMark Lawyer

 Doug Gordon - CEO Coach

 10:00 – 10:10

UK Time

  10 Min

Q & A

 10:10– 10:25

UK Time

  15 Min

The Power of Digital Marketing & How to Increase the Sales for your Company

Veronica Tan - Cofounder of Success
Resources

 10:25– 11:05

UK Time

  40 Min

Media Panel Session:
The Power of Media and the Digital World

Moderator

 Mirela Sula - Founder of Global Woman

Panelists

 Sami Zeidan - Journalist Al Jazeera

 Christina MacFarlane - Journalist CNN

 David McGowan - CEO of Together Media

 Virginia Stagni - Head of Business Development - Financial Times

 Emma Sheppard - Journalist - The Guardian

 11:05 – 11:15

UK Time

  10 Min

Q & A

 11:15– 11:30

UK Time

  15 Min

How to Master Your Emotional Intelligence &
Increase Your Income

Micaela Passeri - Founder of LoveYou
Revolution

 11:30– 12:00

UK Time

  30 Min

How to Build a Multimillion Dollar Company

Marie Cosgrove - CEO Greater Fortune

 12:00– 12:10

UK Time

  10 Min

How to bring yourself in YOUR zone?

Ceil Stanford - Coach, Leader, Entrepreneur, Investor, Mom and Nana

 12:10– 12:40

UK Time

  30 Min

The Power of Public Speaking

Mirela Sula - Global Woman

 12:40 – 13:00

UK Time

  20 Min

Q & A

 13:00 – 14:00

UK Time

  60 Min

Lunch Break

 14:00– 14:10

UK Time

  10 Min

Welcome back

Tre Lowe

 14:10 – 14:20

UK Time

  10 Min

Regional Directors & Dance

 14:20– 15:00

UK Time

  40 Min

Unleash Your Genius in Business & Life 

Ryan Pinnick - Founder of Super Genius

 15:00– 15:20

UK Time

  20 Min

The Power of your Mind Toward your Success

Baroness Susan Greenfield - CEO and Founder at Neuro-Bio Limited

 15:20– 16:00

UK Time

  40 Min

Panel Session: 
The Rise of Young Female Entrepreneurs

Moderator

 Felicia Shakespeare - Founder of Purpose Driven Woman

Panelists

 Yasmine Ouirhane - Founder of We Belong

 Arta Zeciri - The Founder of True Talent

 Harpreet Kaur - Winner of Apprentice UK

 Enas Daeki - Founder of Arabela Agency

 16:00 – 16:10

UK Time

  10 Min

Q & A

 16:10– 16:50

UK Time

  40 Min

The Field: The Quest for the Secret Force of the Universe

Lynne McTaggart - Conscious Leader

 16:50– 17:10

UK Time

  20 Min

Regional Directors on Stage - Conclusion

 17:10– 19:00

UK Time

  110 Min

Preparation for The Gala Dinner

Gala Dinner and Awards Ceremony

 18:45

UK Time

Drinks reception at the Rooftop

 19:20

UK Time

Make your way to allocated table number and be seated

 19:45– 19:55

UK Time

  10 Min

Welcome to the Global Woman Awards

Sami Zaiden & Alketa Vejsiu

 19:55– 20:05

UK Time

  10 Min

Starters are served

 20:05– 20:15

UK Time

  10 Min

Mirela Sula - CEO of Global Woman & Regional Directors

 20:15– 20:25

UK Time

  10 Min

Lifetime Achiever Award Welcome the winner - Lyn 

Global Man Honorary Award - Master Sha

 20:25– 20:30

UK Time

  5 Min

Charity Call

 19:45

UK Time

Dinner Service and Awards Presentations

 21:00– 21:10

UK Time

  10 Min

Global Woman Inspirational Award

Announce the Finalists on Stage

Welcome the person to announce the winner

Welcome the winner

Surprise Award: 1 & 2

 21:10– 21:20

UK Time

  10 Min

Global Woman Entrepreneur Award

Announce the Finalists on Stage

Welcome the person to announce the winner

Welcome the winner

Surprise Award: 3 & 4

 21:20– 21:30

UK Time

  10 Min

Global Woman Influencer Award

Announce the Finalists on Stage

Welcome the person to announce the winner

Welcome the winner

Surprise Award: 4 & 6

 21:30– 21:45

UK Time

  15 Min

Plates are cleared and desserts served

 21:45– 22:05

UK Time

  20 Min

Kevin Orkian - Comedian

 22:05– 22:15

UK Time

  10 Min

Global Woman Leadership Award

Announce the Finalists on Stage

Welcome the person to announce the winner

Welcome the winner

Surprise Award: 6 & 7

 22:15– 22:25

UK Time

  10 Min

Global Woman Aspirational Award

Announce the Finalists on Stage

Welcome the person to announce the winner

Welcome the winner

Surprise Award: 8 & 9

 22:25– 22:35

UK Time

  10 Min

Global Man Award

Announce the Finalists on Stage

Welcome the person to announce the winner

Welcome the winner

Surprise Award: 10 & 11

 22:35– 22:45

UK Time

  10 Min

Global Woman Honorary Award

Announce the Finalists on Stage

Welcome the person to announce the winner

Welcome the winner

Surprise Award: 12 & 13

 22:45– 22:55

UK Time

  10 Min

Global Woman Awards & Ambassador Award

 22:55– 23:05

UK Time

  10 Min

Thank You note

 23:00

UK Time

Music and Dancing until midnight

AGENDA - DAY THREE

AGENDA - DAY FOUR

Featured in media:
Sponsors & Partners
Global Woman | Copyright © 2019 | All Rights Reserved | Terms and Conditions | Privacy Policy